heading_title

Scorțișoara ca condiment miraculos
09
Oct
2024
Postat de: Mateusz Durbas
Times Read: 520
comentarii: 0
Scorțișoara este un condiment bine cunoscut și apreciat, cu un gust și un miros caracteristic, care se extrage din scoarța arborelui de scorțișoară. Ca condiment, scorțișoara este utilizată nu numai în produsele de patiserie dulci, ci și în fulgii de ovăz și terciul de dimineață ...
Postat de: Mateusz Durbas
Times Read: 559
comentarii: 0
Xilitolul este cunoscut sub denumirea de zahăr de mesteacăn, face parte din grupul îndulcitorilor de origine naturală și este un bun înlocuitor al zahărului alb. Xilitolul este obținut din mesteacăn și are aceeași dulceață ca zaharoza (zahărul de masă), dar are aproape jumătate din ...

Uleiul de măsline și prăjirea
09
Oct
2024
Postat de: Mateusz Durbas
Times Read: 536
comentarii: 0
Uleiul de măsline extravirgin este, fără îndoială, unul dintre cele mai utilizate și mai apreciate uleiuri vegetale de pe planetă. Cel mai mare consum de ulei de măsline este înregistrat în țările mediteraneene precum Spania, Italia, Grecia, Portugalia și Franța. Uleiul de măsline ...

Cele mai mari greșeli privind reducerea
09
Oct
2024
Postat de: Mateusz Durbas
Times Read: 554
comentarii: 0
Schimbările de mediu din ultimii ani au făcut ca mulți oameni din ziua de azi să ducă un stil de viață predominant sedentar și să consume în mod regulat alimente foarte prelucrate și bogate în calorii, care sunt deosebit de atrăgătoare din punct de vedere al gustului. Consecința ...

Totul despre glutamină
09
Oct
2024
Postat de: Mateusz Durbas
Times Read: 472
comentarii: 0
Glutamina este un aminoacid endogen care este produs în mod natural în corpul uman. Cu toate acestea, în anumite situații, glutamina devine un aminoacid condiționat esențial (relativ exogen) pentru om. Este vorba în principal de perioadele de catabolism muscular crescut, care apar în cazul ...
Afișând de la 51 la 55 din 242 (49 pagini)