
OWNWAI Kawa Grzybowa 250g
- Combinație unică de cafea Arabica cu extracte de ciuperci Lion's Mane și Chaga
- Disponibil într-o varietate de arome
- Conține cofeină naturală - 90 mg per porție
Descoperiți combinația extraordinară dintre gust și natură cu OWNWAI Mushroom Coffee - un supliment alimentar unic care combină cele mai bune caracteristici ale cafelei aromate din America de Sud și proprietățile unice ale ciupercilor Lion's Mane și Chaga. Acest produs a fost creat pentru persoanele care doresc să își îmbogățească ritualurile zilnice cu mai mult decât o cafea obișnuită, furnizând în același timp cofeină naturală.
Fiecare porție de OWNWAI Mushroom Coffee conține ingrediente atent selectate. Baza este formată din 9500 mg de boabe de cafea Coffea Arabica L măcinate, cunoscute pentru gustul lor delicat și aroma bogată. Acestei cafele unice i s-au adăugat câte 250 mg de extracte din două ciuperci valoroase: coada-șoricelului (Lion's Mane) și spinneret subcorn (Chaga). Fiecare dintre aceste extracte conține 75 mg de polizaharide - compuși bioactivi valoroși.
Hedgehog sophora, cunoscută și sub numele de Lion's Mane, este o ciupercă apreciată în multe culturi. Este bogată în compuși unici hericenone și erinacine. Pe de altă parte, spinarea subcorticală, cunoscută sub numele de Chaga, a fost utilizată în practicile tradiționale ale diferitelor culturi timp de secole, în principal datorită conținutului său natural unic.
Cafeaua cu ciuperci OWNWAI este disponibilă într-o varietate de arome care vă permit să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine preferințelor dumneavoastră individuale. Indiferent de aroma aleasă, fiecare porție furnizează 90 mg de cofeină naturală, făcând din acest produs o alegere excelentă pentru a începe ziua sau ca însoțitor în timpul unei după-amieze încărcate.
Acest supliment alimentar unic este alegerea ideală pentru cei care doresc să adauge varietate rutinei lor zilnice și să experimenteze ceva mai mult decât cafeaua simplă. OWNWAI Mushroom Coffee nu este doar cafea, ci și o combinație unică de arome și proprietăți derivate din extracte naturale de ciuperci. Atingeți acest produs și bucurați-vă de unicitatea fiecărei cești.
Consumul recomandat
Utilizați 1 porție de produs (două lingurițe abundente; 10 g pulbere), turnată peste 200 ml de apă la 940C. Se infuzează timp de 3 minute. Se administrează infuzia preparată conform indicațiilor 1 dată pe zi.
Informații suplimentare:
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut (înlocuitor) pentru o dietă variată. O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru funcționarea organismului uman.
Depozitare:
A se păstra într-un recipient bine închis, la temperatura camerei 15-25°C, într-un loc uscat, ferit de accesul copiilor mici. Protejați de umiditate și lumină.
Precauții:
Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Consultați un medic dacă aveți o afecțiune sau dacă utilizați medicamente. Nu utilizați la copii, femei însărcinate sau care alăptează.
Componente
250 g | Porțieindividuală: | 2 lingurițe (10 g) |
---|
Aromă naturală: boabe de cafea măcinate din Coffea Arabica L., extract din fructele de Hericium erinaceus (Bull; Fr) Pers, extract din fructele de păstăi DER 10:1 până la 15:1 standardizat la 30 % polizaharide, extract din fructele de păstăi subflorale (Inonotus obliquus) DER 10:1 standardizat la 30 % polizaharide.
Variante de aromă: boabe măcinate de cafea Coffea Arabica L., Hericium erinaceus (Bull; Fr) Pers fruitpod extract DER 10:1 la 15:1 standardizat la 30% polizaharide, subfloral spinner (Inonotus obliquus) fruitpod extract DER 10:1 standardizat la 30% polizaharide, aromă.